Kaj pravijo uporabniki o ProstaAKTIVU Forte Plus

Jože

Kar naenkrat sem v spermi opazil kri. Prav tako se mi je dozdevalo, da mi voda zastaja – da ne morem lulati, kot bi želel. Zato sem stopil do zdravnika. Ugotovili so povečano in zadebeljeno prostato. Ker mi niso dali nobenih tablet, ampak samo kontrole in preiskave, sem samoiniciativno po spletu naročil ProstaAktiv Forte Plus. Sporočim rezultate!

Težav s prostato nimam, se mi pa dogaja, da vsakič, ko spijem kavo, zatem veliko bolj pogosto hodim na toaleto kot ponavadi, ko sem si prebral, da bi tole lahko tudi pomagalo, sem si naročil in resda uporabljam šele par dni, moram priznati, da se mi je stanje poboljšalo, ne še čist, ampak sem zadovoljen, bomo videli, kaj bo čez kakšen mesec ...

Klemen

Peter

Z abrahamom so me srečale tudi težave s prostato. Stanje je bilo iz dneva v dan slabše. Nenehno me je tiščalo na vodo, niti na sprehod nisem več mogel, kaj šele, da bi se naprej intenzivno ukvarjal s športom. Prisiljen sem bil ukrepati. Začel sem uživati prehranska dopolnila ProstaAKTIV Forte Plus, kar je bil ogromen korak do normalizacije stanja moje prostate.

Učinkuje, drugo ni pomembno!

Boris

Preizkusite tudi vi! Ne bo vam žal.

ProstaAKTIV Forte Plus

Je edinstveno, izjemno učinkovito prehransko dopolnilo, ki pomaga pri vzdrževanju normalne velikosti prostate in krepi njeno zdravje.

Izdelek vsebuje 60 kapsul. 

Priporočen dnevni odmerek: dve do štiri (2-4) kapsule.

       VAREN NAKUP
              
Vaš nakup in podatki so varni.
    EKSPRES DOSTAVA
              
Izdelki so pri vas v roku 48 ur.

1x ProstaAKTIV Forte Plus | 60 kapsul

Cena:
29,95 €

Strošek dostave: 3,95€


+ DARILO:   knjiga 'Oh ta prostata'  

2x ProstaAKTIV Forte Plus | 120 kapsul

Cena:
49,95 €

+ BREZPLAČNA DOSTAVA

Prihranek:   19,95€  

+ DARILO:   knjiga 'Oh ta prostata'  

3x ProstaAKTIV Forte Plus | 180 kapsul

Cena:
64,95 €

+ BREZPLAČNA DOSTAVA

Prihranek:   39,90€  

+ DARILO:   knjiga 'Oh ta prostata'  

Plačilo je mogoče po povzetju, preko PayPala ali s kreditno kartico (preko sistema PayPal).

Ob nakupu DARILO: Knjiga 'Oh, ta prostata'


Kako poskrbeti za zdravje vaše prostate?

Kako premagati zadrego in stopiti po pomoč?

Kako izgleda pregled prostate pri zdravniku?

Na vsa ta in še mnoga vprašanja odgovarja knjiga, ki jo ob prejmete brezplačno ob nakupu ProstaAktiva.

NARAVNE SESTAVINE

ZA VEČ ENERGIJE

ZA VEČJO SPOLNO MOČ

Kdaj uporabljati ProstaAKTIV Forte+?

ProstaAKTIV preprečuje in pomaga pri težavah, kot so:


-    Šibek ali počasen, prekinjajoč se curek urina

-    Nezmožnost pričeti urinirati
-    Pogosta potreba po uriniranju

-   Nujna in nenadna potreba po uriniranju 

-   Potreba po uriniranju večkrat ponoči

-   Občutek neizpraznjenosti in stalno tiščanje na vodo

-   Vpliv na spolno življenje

 1 kapsula vsebuje:

 Neto količina:

 Izvleček grmičaste Palme

 200 mg

 Izvleček korenine Muira puama

 50 mg

 Izvleček Ginsenga

 40 mg

 Izvleček listov Ginka

 30 mg

Priporočen dnevni vnos: 2-4 kapsule, ki jih zaužijete z vodo.

POGOSTA VPRAŠANJA

 

Pomembno vlogo igra zdrava in raznolika prehrana s poudarkom na polnovredni rastlinski prehrani. Največ lahko vsak posameznik stori sam in si pomaga z uvedbo nekaterih zdravih navad, kot so pitje zadostnih količin vode, povečan vnos sadja in zelenjave, več gibanja in opustitev kajenja. S spremembami začnite počasi, a zanesljivo ter pri njih vztrajajte. Sčasoma vam bodo prišle v kri in vam ne bodo več povzročale preglavic.

Če k vsemu temu dodate še uživanje prehranskega dopolnila ProstaAKTIV Forte Plus, ste naredili ogromen korak naprej na poti do zdravja!

S starostjo pride do številnih sprememb – povečata se utrujenost in izčrpanost telesa, obenem pa se zmanjša raven energije in mišična moč. Večina teh sprememb je posledica slabše absorpcije vitaminov in mineralov iz hrane. Danes ne prejmemo zadostne količine vitaminov in mineralov predvsem zaradi načina obdelave sadja in zelenjave. Zaradi agresivne industrijske obdelave sta današnje sadje in zelenjava oropana pomembnih hranil, ki jih človeško telo potrebuje. Posledice se kažejo v vse večji utrujenosti, šibkem imunskem sistemu in slabi volji.

Sestavine, ki jih s hrano ne zaužijemo dovolj, lahko nadomestimo s prehranskim dopolnilom ProstaAKTIV Forte Plus in tako omogočimo zadostne količine potrebnih sestavin za zdravo prostato.

Med glavnimi dejavniki, ki povečajo tveganje za nastanek raka prostate, so namreč meso ter predelani mesni in mlečni izdelki. Nadalje so raziskave pokazale, da velik dejavnik tveganja predstavljajo tudi razni poklicni profili, kot so kemiki, kmetijski delavci, gasilci in vsi, ki so pri svojem delu tako ali drugače v stiku z raznoraznimi kemikalijami, toksini ali težkimi kovinami. Riziko povečajo tudi prekomerna telesna teža, rasa, spolno prenosljive bolezni, kajenje ter po nekaterih raziskavah tudi opravljen poseg vazektomije.

Ker si vsak od nas želi živeti čim bolj kvalitetno in življenje (ne glede na starost in telesno pripravljenost) zajemati z veliko žlico, je treba pravočasno ukrepati! V ta namen priporočamo preventivno uživanje lahko prebavljivih kapsul ProstaAktiv Forte Plus za moške v vseh starostnih obdobjih.

Dnevni vnos prehranskega dopolnila ProstaAktiv Forte Plus priporočamo:
-    Vsem, ki imajo težave z uriniranjem.
-    Starejšim, ki doživljajo kostne spremembe (osteoporoza).
-    Vsem, ki se aktivno ukvarjajo s kakršnokoli telesno dejavnostjo.
-    Vsem z oslabljenim imunskim sistemom in pogosto bolnim.
-    Posameznikom, ki dnevno doživljajo stres.
-    Vsem moškim brez energije.

 

Za boljše počutje, več energije ter zdravo prostato priporočamo, da kapsule uživate redno, in sicer – eno (1-2) kapsulo zjutraj in eno (1-2) kapsulo zvečer, odvisno od telesne teže posameznika.  Priporočen dnevni odmerek: dve do štiri (2-4) kapsule, ki jih zaužijete z vodo.

 

OPOZORILO: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. ProstaAktiv Forte Plus ni nadomestilo za zdrav življenjski slog in uravnoteženo ter raznoliko prehrano. Dotično prehransko dopolnilo prav tako ni zdravilo in ne služi za postavljanje diagnoz, zdravljenje, terapij ali preprečitve katerekoli bolezni. Ni namenjeno za mlajše od 18 let. Prodajalec ne prevzema odgovornosti za škodljive posledice, ki nastanejo zaradi neupoštevanja navodil in neprimerne uporabe.

Odgovor je movember – skovanka angleških besed moustache (brki) in november (mesec) je vsakoletni dogodek, ki je namenjen ozaveščanju o zdravstvenih težavah moških, kamor najpogosteje sodijo prav težave s prostato. Veliko moških se ta čas ne brije, s tem pa skušajo opozoriti na problematik in dvigniti zavest o pomembnosti preventive v zvezi s skrbjo za prostato. Če si pustite novembra pustite rasti brke ali ne, ni važno, pomembno je le da, pravočasno poskrbite za zdravje prostate. Pri tem vam pomaga ProstaAKTIV Forte Plus. Če se spopadate z resnimi težavami, pa vsekakor priporočamo tudi obisk zdravnika.

Bodite na tekočem z novostmi. Vpišite vaš e-naslov in se prijavite na naše e-novice.

Plačilo je mogoče izvesti z kreditno kartico ali preko sistema PayPal.

Copyright ©  EMBRO s.r.o. | Vse pravice pridržane.

IMATE TEŽAVE S SPOLNOSTJO IN ZA TO NI KRIVA PROSTATA?

V kolikor ste ugotovili, da težav s prostato nimate, vaša spolnost pa vseeno ne blesti, vam priporočamo, da se pozabavate s kapsulami

EreAKTIV Forte Plus – revolucionarni izdelek na področju spolnosti!

EreAKTIV Forte Plus

 

EreAKTIV Forte Plus je izjemno učinkovito prehransko dopolnilo, ki pomaga odpravljati težave, povezane z upadom potence. Zviša raven testosterona, obudi libido, poskrbi za vzdržljivost ter močnejše orgazme.


EreAKTIV Forte Plus za AKTIVNO spolno življenje vsakega moškega!

       VAREN NAKUP
              
Vaš nakup in podatki so varni.
 

    EKSPRES DOSTAVA
              
Izdelki so pri vas v roku 48 ur.
 

1x EreAKTIV Forte:

34,95 €

   Brezplačna dostava!